Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomstertid som aldrig kom

Jag borde ha varit där

När blomstertiden nalkas
och blågula ballonger lyfter mot skyn

När talen avlöser varandra
och ljusa barnarösters sång stiger mot himlen

När klockan ringer ut för sista gången
och förkunnar årets längsta rast

Jag borde ha varit där




Fri vers av Skye
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-12 17:30



Bookmark and Share


  Mona*
Det kommer fler avslutningar. Som lärare är det ett pivilegium att varje år få möta barn/ungdomar som man nöts och blöts med under året, uppklädda, glada, förväntansfulla. Missar man en står många åter.
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Skye