Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när inget kan ge tillbaka livet och glansen av en ros


behöver jag inte lida


Utan

söka styrka

i det som stannat kvar

och leva med det


Nu

när inget kan ge tillbaka

alla dessa år

som

Du har tagit

av mig

behöver jag inte lida


Utan

söka styrka

i det som stannat kvar

och leva med det


Nu

när inget kan ge tillbaka

mitt leende,

min glädje, mitt hopp,

alla mina ord, mina drömmar,

mitt liv ...

behöver jag inte lida


Utan

söka styrka

i det som stannat kvar

och leva med det

och

leva med det ...








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 386 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-12 20:36



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Mycket vackert och starkt skrivet, men det gör så ont att läsa.
Ja, om man förlorar glädjen, hoppet och drömmarna förlorar man också livet.

KRAMAR till dig!
2008-06-16

  Elaine.S VIP
Starka känsliga ord...som käns djupt inom...
2008-06-13

  Havsbris
det menar att du gav upp
av alla känslor, och det är
färligt! Apati kan förstöra
dig...

att lida är en del av processen,
alla går genom med stannar
inte för evigt om vi inte
vill!

bra skriven som vanligt,
med ditt blod ristade i
stenar, men gör inte av
ditt liv en runten!!
2008-06-12

  jojanni
Gör det min vän, lev med det!! Med den inneboende kraften reder du dig bra...!!
Sätter sig i magen på mig...bokmärker! :)
2008-06-12

  mare VIP
..så är det.....man måste acceptera...livet.........
2008-06-12

  anits VIP
Jag undrar så
det är så vemodigt
att läsa vad kan
jag göra för att
du ska kännaglädje
2008-06-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text som tar
i hjärtat jag det har
om jag visste vad
jag skulle göra för
att få Dig glad,
det räcker ju inte
att bara skriva en rad...
Tänker på Dig!
******************
2008-06-12

  Teresia Ridell
Ibland blir livet aldrig detsamma..men fast det blir annorlunda och till en början kännas sorgligt, vemodigt och svårt, så kan det vända och bli bra, bättre än man kunnat tro. Fast det ibland är svårt att se solen för alla moln..så finns den där.
Fint men sorgligt att läsa.
2008-06-12

  prinscess VIP
det här var en vacker text med en inneboende styrka i dig som aldrig tar slut
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic