Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är kärleken som lär oss mest!


Kärlek

det är värt att vänta på bättre tider.

Under den här tiden som har gått. Har det mesta varit fruktansvärt mycket skit. Jag sjönk lågt. Lägre än själva marken. Jag började umgås med folk som jag aldrig skulle umgåtts med annars. Tillät andra se mig som en hora. En som gjorde nästintill allt bara för en sekund uppmärksamhet. Men längst in så dog jag. Så fruktansvärt mycket, jag ruttnade. Ruttnade från skalet till själva kärnan och där satt jag, sönderslagen och blå inifrån.
Jag nådde botten men det finns en ordlek som säger att längre än åt helvete kan ingenting gå, och när man väl har nått botten så kan det inte annat än att gå bättre. Jag har spillt tusen tårar, tänkt tusen tankar, och sagt tusen ord. Allt blandat i kärlek och hat. Jag hatade mitt liv, och låtsades älska det i dom svåraste stunderna. Men jag började sakta att förstå. Att ett krossat hjärta inte skulle få göra mer skada än den redan gjort. Kärlek kommer och går. Det vet jag så väl längst in. Men ingen kan ta smärtan ifrån mig. All smärta från alla bra studerna som är graverade längst in i hjärtat. \"Mind is a razorblade\" Vassare än något annat föremål någonsin. Men man måste lära sig leva med det.
Här 2 månader senare sitter jag med ett halvbrustet hjärta, och en halvblå kropp. Jag är inte hel, men inte helt förlorad. Jag finns där, bland alla brustna tankar och känslor.
Allt det här har fått mig att komma mina familj nämre än någonsin. Mammas tårar, mammas ord. Pappas uppvak på natten, min storebrors råd. Min 4åriga lillebrors tal, har gjort mig starkare. Och även om jag går vidare. Så kommer alla minnen finnas kvar. vissa starkare än andra. Men när jag nu går vidare, kommer jag inte att bli samma gammla madde, lilla maddis. Nej
nu har jag blivit en ung kvinna. Inte längre en tjej. Nej just det, en ung kvinna.
En stark ung kvinna som har lärt sig från sitt största fall någonsin.




Övriga genrer av Maddelyn
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddelyn
Maddelyn