Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsyn

Som en örn svävar jag över fälten
ser det vackra landskapet

De djupa klyftorna
de branta kurvorna
syns inte så väl

Vägen jag förut gick på
ser inte så krokig ut häruppifrån

Helheten träder fram
Jag är tacksam











Fri vers av Tosan VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 22:29



Bookmark and Share


  Marreb
Det där perspektivet är så skönt att få. Att slippa se bara kurvor och klyftor framför sig och istället få uppleva att man har distans till det som varit jobbigt och stormigt.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP