Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkedom

Befrielsens sång
sjunger inombords

Vemodet
kluvenheten
börjar avta

ilskan
har ebbat ut

Mina rötter
har fått kontakt
med vattnet




Fri vers av Tosan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-12 22:34



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
gillar "mina rötter har fått kontakt med vattnet" mycket!
2008-10-21

  Marreb
Vad säger man? JAAAA!!! Tjusigt skrivet.
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP