Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många minnen från min barndom tog mig fått




Där bodde människor

som vilar i sin grav


Där bodde människor


Där bodde jag


Där bodde

och

dog mina drömmar


Där gjorde

mindre ont


Där ...


Solen

sken vackrare

från

en molnfri himmel


Där

hade

Allt själ


Där ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-13 01:36



Bookmark and Share


  Thirre
Väldigt vackert!
2008-06-16

  Fånga dagen
ÅHH vad du skriver med en sån övertygelse och känsla jag blir berörd :)
2008-06-15

  jojanni
Där allt har själ...lever man, vill jag leva!! Vackert Stela!
2008-06-13

  mare VIP
..livets minnen.....smärtande ibland............
2008-06-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ibland slår livet
till, det blir inte,
som man vill, då
känns det, som om
man ligger still!
Dina ord får en
att tänka till...
2008-06-13

  anits VIP
Sorglig läsning
men vacker
2008-06-13

    Oprofessionell
gör ont att läsa
men språket ger texten en vacker underton.
gillar speciellt

\'\'Där bodde människor

som vilar i sin grav


Där bodde människor


Där bodde jag\'\'
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP