Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll fast



vid dina drömmar


för


om drömmarna dör


blir livet


bara en vingbruten fågel


som


inte kan flyga



Ge aldrig upp


dina drömmar


ditt hopp


och


dina minnen




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-13 01:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Om man säger sitt
önskemantra om
och om igen, min
vän, så skall det
Du önskar så in,
ge aldrig upp
hoppet eller
önskan Din...
Så gör jag
med min...
*********
2008-06-15

    StinusFinus
Enligt mig så måste man ge för att kunna älska och älskas. Du skriver så bitterljuvt Stela. Jag kan känna din smärta..stark text, stå på dig.
2008-06-13

  mare VIP
..så sant....bra...
2008-06-13

  Carola Zettergren
Mycket fint poetat om en stor och svår sanning!!!!
2008-06-13

  Quasimodo
Så rätt och så klokt !!!
2008-06-13

  anits VIP
Vackert om att
hålla fast vid
sina drömmar
2008-06-13

  Teresia Ridell
Tusen tack !!
Satt här och kände mig uppgiven av tankar på vad jag förlorat och kanske aldrig kan få igen men nu vet jag att håller jag drömmarna vid liv så finns det faktiskt en chans till att jag kan få det igen.
Kramar
2008-06-13

    Mr.painter
Bra drömmandee
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP