Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"La mig være din helt fucking antihelt"


Fuck up, det ligger i mitt blod



Hur känns det att aldrig ha felat?
Hur är det att titta sig i spegeln
utan att hata det leende som ler tillbaka?
Hur känns det att vakna en helgmorgon
utan att ha ont i håret
utan blod på låret?
Hur känns det att kunna glömma problemen
utan att dricka tills man inte längre kan se?

Jag vet nog hur ni känner
Jag kan bara inte fånga den känslan


Ni kan inte höra mig när jag viskar för mig själv
Ni kan inte röra mig när jag är för mig själv

Hur känns det när man erkänner allt
och lovar att aldrig fuck up igen?
Hur känns det att ha så rena händer?
Hur känns det att vakna i en dröm
utan att det är en mardröm?
Hur känns det att vara en sjuhelvetes kvinna
den som känner sitt värde?
Hur känns det att bygga upp något stort
utan att det faller samman?

Jag vet nog hur ni känner
Jag kan bara inte fånga den känslan


Ni kan inte höra mig när jag skriker för mig själv
Ni kan inte röra mig när jag är för mig själv




Fri vers av darque
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 09:30



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Har du fått en glimt av Coca Anorektika, perfekt pålimmad i ett HM-fönster? Ta det lugnt. Det är inte ens en demo.
2008-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar fråga mig:Hur känns det att veta allt det där jag är tvungen att ta reda på retroaktivt?
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque