Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behandlingstid och rehabiliteringstid känns lång när man skall återhämta sig efter en svår sjukdom.


SÄG MIG...

Säg mig när skall jag min väg återfinna

Säg mig när krafterna skall sig infinna

 

Säg mig när kroppen och själen blir ett

Säg mig när allting slår in som jag bett

 

Säg mig när allting blir som förut

Säg mig när glädjens rosor slår ut

 

Säg mig när sjukdom och pina tar slut

Säg mig när lycklig jag lever fullt ut 




Fri vers av Yvonne
Läst 544 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-13 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner väldigt väl igen dessa känslor men sakta men säkert går det frammåt.
Applåd!
2008-06-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Du ropar ut att ditt tålamod har gränser! Och ställer frågan om när det blir som förut. Det kommer det nog inte att bli. Men DETTA tillstånd kommer att övergå till något bättre när kroppen fått en chans att återhämta sig lite mer.
Skickar dig en jättekram!
2008-06-15

  Elaine.S VIP
\"Säg mig när allting blir som förut\"
jag tror inte att allt blir som förut
men det kan, efter en lång rehabilitering
bli bättre än förut ...för man vet hur man
inte vill ha det igen...
2008-06-15

  Bodil Sandberg
Ja här finns det mycken ledsna känslor..man skulle vilja vara där..krama om..men man kan inte..fast i tankarna gör man det allafall..orden som sprödaste vackra aklejor kvästa i storm ..ja så kommer tankarna min vän..kraaaaaaaaaaaaaaaam till dig!!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne