Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens rum.


jag kommer ihåg
hur
gubben i månen nickade åt mig den natten
när jag svävade fram genom stjärnorna
och drack vindens te

jag älskar dig
dig älskar jag
älskar dig jag
älskar jag dig ?
;viskade nattblommorna innan de somna
innan de sover
innan de sov

det doftade drömmar
varma
som is
is som smälter

jag smälter.
och rinner ut i kärleksfloden

jag älskar att inte veta vem du är.




Fri vers av hanziz
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz