Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya Baylor ligger idag vid Waco.


Baylor Independence

I Independence

ursprungliga byggnader

förvaltas, visar

'

Högre utbildning

1 8 4 6

College för flickor

'

Idag återstår

entréns fyra pelare

pekande mot skyn

'

I nya Baylor

förvaltar de gammalt arv

kvinnor i Texas

 '

Som av hävd anses

starka och självständiga

know how, lots of go

'

Jämlika männen

i olika partnerskap

arv förs vidare

 

080608

 

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-13 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP