Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig

Mina föräldrar har skilt sig. Det hände förra året, några veckor innan julafton.
Jag har haft 7 kaniner på ett år och alla dog. En kanin låg död på grannens tomt.
12 cyklar har jag fått i mitt liv. Alla har jag slarvat bort.
Jag har varit på många skolavslutningar. Jag har slutat att sjunga på dem.
Jag har blivit dumpad en gång.
Jag har slagit mitt huvud så hårt att jag var inne på akuten. Dem fick sy.
Jag letar fortfarande efter den lyckligaste stunden i mitt liv.




Övriga genrer av poemthing
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 19:47



Bookmark and Share


  Niz
Mina föräldrar skildes när jag va 4 år.
Jag har haft 4 kaniner, alla dog.
Jag har haft 4 cyklar, alla är borta.
Jag har blivit dumpad 4 gånger.
Jag väntar också fortfarande på den lyckligaste stunden i mitt liv.
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing