Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMF-pension

Tänk...

Om jag kunde krama om dig, om jag kunde hålla om dig, om jag kunde lugna dig.

Tänk...

Om jag kunde trösta dig, om jag kunde stötta dig, om jag kunde lugna dig.

Tänk...

Om jag kunde le mot dig, om jag kunde se på dig och säga att allting blir bra!

Tänk...

Om jag kunde hjälpa dig att stärka dig.

Tänk...

...om jag kunde mött mig själv i framtiden...




Fri vers av Kajsa
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 21:32



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Tänk...

om du gör allt det där nu istället.

Tänk...

vad glad du skulle bli

Vet...

att du är värd det. Och att det lever kvar i för alltid.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa
Kajsa