Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är långt till angered



det känns som om jag ska sätta valnötterna i halsen
tuggar försiktigt
smakar beskt
många saker gör

det är låt mej se
nio månader sen sist
hade saker varit annorlunda hade vi haft barnskratt nu
om det hade blivit
något
den sista gången för länge sedan
som det blev fast det blev inget av det

något som har blivit något som har blivit något annat

det sitter kråkor på hustaket på andra sidan vägen
det är fortfarande ljust fast det borde vara mörkt
jag väntar på någon
någon som säger hej bönan och håller hårt
inte som du
löst så man trillar bort hela tiden

det är ljusgrått när man faller
kanske luktar det lite som kanelvägen





Fri vers av Ebba
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 22:25



Bookmark and Share


  Zara VIP
Jag tycker det är totalt begripligt....det du skriver! Jag älskar det!
2009-10-28

    Sandrew
Ser man på, ett Angeredsbarn.
Texten var fin och mysig på något sätt.
2008-07-22

  Junibarn
Din poesi är så obegriplig att man får läsa flera gånger och tänka ordentligt. Det är bra, så vill jag också skriva. Men det blir oftast inte så.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ebba
Ebba