Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga på nytt

 

 

 

Du och jag nere vid havet

där havet sjunger en sång

Sången handlar om dej och mej

där vi sitter vid en solnedgång

 

Tar varandras händer

 och sjunger med

till denna härliga sång

som handlar om dej och mej

när vi var unga en gång

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 22:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert i sin längtans sånger om ungdoms havsnära vandringar...ja...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara