Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade skyddsängel


Ikväll är jag trött,
har haft en tuff helg,
vill gå och lägga mig tidigt


Vill du vara snäll komma och natta mig
klockan 10.30.
Sitt hos mig, stryk med
din änglahand över mitt hår
med din änglavinge över min rygg
Stoppa om mig med din änglamantel


Det är inte ofta jag ber om något
så snälla,stanna hos mig hela natten
Vill inte ha några ubjudna gäster inatt




Fri vers av Nic
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-07-03 22:52



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Himla toppenfint! Änglar är jätteunderbara
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic