Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harhjärta



helena med himlen och jag
lekte tystnad på varsitt rum
med trasig burktelefon i ett snöre
i varsin ände hängde vi lösa i varandras fönster

helena i himlen välkommen hem

helena från himlen som jag inte längre kan se
satt på taket
på kanten över den gula väggen och fönstren med
alla blickarna och skrattande munnarna
blåste rökringar över människorna nedanför molnen
och låtsades hoppa ner
i ett enda andetag lät hon sej själv falla in i mej

helena i himlen med ett enda leende och ett enda roads

helena med himlen och jag
har redan skrattat klart
vi flyger lågt för vi vet att vi kan




Fri vers av Ebba
Läst 576 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 23:35



Bookmark and Share


  Zara VIP
Jag är ju kär i dina dikter. Det vet du. Vill att du ska ge ut böcker! Så jag kan kpa dom och ha dom i fickan! :) Återkomemr emellanåt och läser! så du vet :)
2010-03-22

    eventualiteter
\"vi vet att vi kan\"
du är duktig och duktigare.
och anttila är anttila.
så är det bara.
<3
2008-06-22

  Junibarn
Måla mer, snälla. Skriver du alltid så här bra så kommer jag att älska din poesi. Jag vet inte, jag får väl kolla. Applåd på den här i alla fall och funderingar på om den inte kommer hamna på läsvärda såsmåningom ;)
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ebba
Ebba