Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra allra innersta önskningar, kanske glömda, men fortfarande levande.


En önskan

I utkanten av min vildvuxna själ.
Skymtas en trasig önskan.

Närd av spruckna drömmar.

Främmande för praktiska tankar.

Men i högsta grad
levande




Fri vers av Kaylie
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 23:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
Mycket vackert uttryckt.
Jag tilltalas verkligen av ditt språk.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie