Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar

Jag sitterhär o kollar ut över havet o jag vöntar
jag väntar på att du ska komma med ditt fartygg
Du ska komma hem lika dan som jag lämnade dig
För jag vill att du ska komma tillbaka som jag lämna dig
Hoppas dom vita seglen är uppe o inte dom svarta
för om inte dom vita är uppe hoppar jag o låter dom havet ta mig
Jag väntar tills jag får se ditt fartygg
Även om det dröjer så väntar ajg
för jag älskar dig bara dig!


BARA DIG!




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-06-14 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter