Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är gjord av sten


Brustna hjärtan är ingenting för mig
   Jag är gjord av sten,
det är det jag försöker intala dig

Jag består av kött, skinn och ben
precis som alla andra
Men brustna hjärtan existerar inte nu
   försök inte, mig kan du inte klandra

Oemotståndlig, obesegrad, jag klarar allt
Spelar ingen roll vad, hur eller vem
Jag är dödshet ända tills jag blir kall
Allting är en bluff, bryter ihop när jag kommer hem




Fri vers av sleepwalking
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-14 13:42



Bookmark and Share


  Softcore
Mitt i prick, precis sådan är jag!!
Åh den här förstår jag verkligen!
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking