Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRONSKIFTE

När källan sinat
och törsten är släckt-

Eros och Afrodite detroniserade-
tar Athena Parthenos spiran

ugglebärerskan,
luftens och vishetens gudinna.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 14:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
åh väldigt vacker,
tycker mycket om den här.
2008-06-15

    papillon
- Nu skall vi noga lyssna, för ugglemor är klok,
hon känner hela världen och talar som en bok -
Elsa Beskow, Tomtebobarnen
2008-06-14

    ej medlem längre
Afrodite gillar inte att besegras ... men Athena är mer cool.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP