Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

I mina drömmar
kan jag sväva fritt

I mina drömmar
är jag bra

och i mina drömmar
ser jag fram mot
varje dag


I mina drömmar
finns pengar inte till

och alla kan göra
som de vill

och i mina drömmar
är alla vänner
ja, alla är vänner

I mina drömmar
är mina föräldrar
stolta över mig

och jag är en
mönstertjej

men mest av allt är jag bara MIG

bara MIG




Fri vers av Venkis
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-14 16:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låt ingen krossa dina drömmar.
I staden där jag bor blir folk irriterade om man har drömmar. Och rasande om man föverkligar dem.
Town without pity, som Gene Pitney sjöng.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Venkis