Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Lejonets första kyss

Jag vandrar på stigen och tappert jag bär
En börd så tung att ingen någonsin sig lär
Att bära den i mer än två veckor
Istället för att på stranden plocka vackra snäckor

Du sa mina ögon var vackrare än en ädelsten
Jag sa att fåglarna kommit ren
Att de hade kommit för att viska lungt:
\"Jag hoppas detta ej tar dig så tungt...
...men snart är din tid slut\"
Du undrade inte hur jag det fått veta
Utan började genast efter fåglarna leta


När du hittat dem du frågade tyst:
\"Ska jag någonsin få min första kyss?\"
Efter det du kom till mig
Där jag stod på denna stig
Jag närmade mig dig
Och snart du kysste mig

SLUT :D
TUT 8D




Fri vers av Röd ros
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd ros