Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten handlar inte om Bobby Mcferrins(som förresten låter som min morbror) låt!


Don\'t worry, be happy

Du oroar dig dagen lång,
aldrig någon ro eller sång.
Jag som ej kan leva med detta,
vill ju av sång göra alla mätta!

Denna dikt är väldigt knasig,
och den är också lite trasig.
Men vad gör det när världen är så här?
Ska man bara sitta och vara tvär?

Snälla, oroa dig inte, utan var glad,
ät åtminstone lite choklad.

Slut för denna gången,
hoppas ni gillade icke-sången!




Fri vers av Röd ros
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-06-14 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd ros