Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycka På Väg 7

Svart brus sveper in mot land det är som en ny vår
Det finns en plats där man kan måla över sina misstag
det är en olycka på väg 7

På påsklovet syntes inte du
Vi vill se
gör du?
När jag kom hem var jag så varm så het som ett element
jag var en son igen
och man faller från nåd eller halkar av slump
På väg mot himlen går det jättesnabbt
verkligheten löser upp sig som choklad
det är något mörkt jag tänker på
ett brus som korsar mitt huvud flera gånger åt ett håll
jag hör det med mina hundöron
En hal vägsträcka mellan tinningarna
Det fyller alla nivåer i ditt liv
en olycka som du vågar mot väg 7
som otur men utan misstag




Fri vers av tripto nin
Läst 608 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-15 00:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om verkligheten löser sig som mörk choklad
får jag verkligen gratulera till att solen
skiner på dig ibland

texten får
trenne röda godishjärtan
för sin känsla att fånga läsaren
2008-07-02

  orsak
den här fångar mig.
kan inte förklara det precis just nu.
men .. damn.. vad den fångade mig.
återkommer!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin