Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken helg!!


Stockholms skärgård

Med ett inre leende..,

berörd av dessa otroligt vackra vyer lämnar jag Stockholms skärgård

med orden;

 "RÄKNA med att vi ses igen"....!!




Fri vers av Kalle.O
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 12:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Känner igen känslan....*L*
2008-06-15

  Bibbi VIP
Å, så väl jag förstår det här, uppvuxen vid havet och barnbarn till yrkesfiskare på östra kusten...
Applåd!
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt med leenden som har sin upprinnelse på insidan.
2008-06-15

  friheten
Underbart minne och en underbar ställe.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O