Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordutställning från poeternas avbytarbänk


Flammentanz


Klätterros letar fäste
längs livets lodräta vägg
lockar med doft och färg

skyddad av taggar
skapar hon rimrosor
med många ramar
på liten duk




Övriga genrer av Lany
Läst 668 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-17 16:46



Bookmark and Share


  tom boreland
bra uppställning
på bänken
2008-12-15

  Manal
jag vte inte riktigt hur mans ka uppfatta dessa ord, men jag gillar dem =)
2008-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Flammentanz är ett så härligt ord också.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany