Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar sommaren

Sommaren,
det är en tid då man ska umgås med varandra
och ha roligt, glömma allt som varit,
ta nya tag och sikta in sig på framtiden,
det är så det ska vara
men så är det inte

När vi försöker umgås
slutar allt i kaos och tårar,
det känns så tillgjort
och stämningen är tryckande, kvävande
och jag kan inte andas

Igenting går någonsin rätt
när vi försöker spendera tid tillsammans allihop,
så varför ens försöka?
Varför inte bara säga som det är
och vara ärliga mot oss själva?
Det här kommer aldrig att fungera,
har aldrig gjort det, därför förstår jag inte
varför vi klamrar oss fast vid detta

Vi fungerar helt enkelt inte ihop,
vi är omaka pusselbitar och kommer aldrig att passa,
så som alla andra gör
Det är därför jag hatar sommaren,
alla förutom vi skrattar och är glada

Fan vad jag hatar sommaren, hatar oss




Fri vers av Lightningbolt
Läst 797 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 19:29



Bookmark and Share


    johanna1234
mmm... höst is the shit. då kan man alltid skylla på mörkret om vårkänslor, vänskap och kärlek har sprungit långt bort i skogen.

fast syrener doftar gott.
2008-06-15

  Teresia Ridell
Sorgligt. Kan tyvärr lite hålla med..fast av annat skäl.. Sommaren är orons tid..
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt