Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om allt som inte får sägas för stunden


Solen är du, min vän

Det var aldrig en lek med siffror
Jag tror inte på korsord
och ändå läser jag
finner koder skrivna för mig
så säg mig
är jag galen?

för det finns så mycket liv utanför
så mycket som är du
så mycket som är jag
och vi ska dansa
i regn och solsken
och låta solen torka våra kläder

Värmen vid brons fäste
dina vackra drag
din hud
tankefröet
- så frihet
för du fanns där
och så mycket hade egentligen aldrig behövt sägas
det hade blivit ett utmärkt fotografi

Solen, det är du




Fri vers av Pontus W.U
Läst 955 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-06-15 19:56



Bookmark and Share


  Ilona _L
Så kan det kännas när man är förälskad!
Snyggt Pontus!
2008-08-16

  Alfie M
Så fint.
Vilken vacker tavla och
roman du skriver.
2008-06-17

  Fineshrine
underbart, men kan se det framför sig. en kärlekssommar, vackert!
2008-06-17

  mayhem and order
Var tvungen att läsa mer än en gång här. Med någon dags mellanrum. Ingressen och texten svetsar samman titeln så snyggt och det här är stillhet och tålamod för mej när jag läser.
2008-06-17

  Inkarasilas
Bara underbart vackert, stilla funderande och längtande, ah en hymn till kärlek. Nice.
2008-06-17

  jojanni
Vad du skriver vackert här om kärlek, för att inte tala om ditt underbara språkbruk!
2008-06-17

    Louvisa
Vilken kärleksdikt!
Härlig....
2008-06-16

  Fånga dagen
Så vackert
2008-06-16

  Latifa Baker
underbart vacker dikt!
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
vackert språkbruk, gillar!
2008-06-15

  Leif Furstedt
Sällan man skådar, något så i ord fritt poetiskt sprudlande. Vackert...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U