Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns bara så rätt!


Svaret på gåtan

 Du är mitt svar på meningen med livet

du är svaret på gåtan som bara Gud kan

Jag lovar att det någonstans står skrivet

att vi två alltid varit menade för varann...

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-15 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O