Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla unika - varenda en av oss




Nöj Dig inte med en relation

som inte tillåter dig

att vara dig själv



Vi är alla unika

- varenda en av oss -



Försök idag

att vara

precis den Du faktiskt är

och

att vara stolt över just det




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 580 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-06-15 20:53



Bookmark and Share


  glittertindra
så är det... tillåta varandra friheten att få vara sig själva och må bra tillsammans i det... fint.. :)
2009-02-19

    AnnaGs
Den här var den bästa på länge,
träffade klockrent
och den är så otroligt bra!
Du är klok!
2008-06-17

  karenina VIP
så rätt, man skall inte behöva anpassa sig efter kärleken, då är det inte kärlek.
2008-06-16

  ¤Anne¤
nickar och håller med. du ha skrivit detta jättebra.
2008-06-16

  Maria T
Du har fångat storheten att vara
just unik. Mycket bra.
2008-06-16

    Lindizz
vackra kloka ord, mycket bra skrivet!
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att veta vem man är först.
2008-06-16

  Teresia Ridell
Yes !
Just så lär jag mig leva...inte lätt men det enda rätta.
2008-06-16

  Elaine.S VIP
Ord med stor visdom
2008-06-16

    Martina Östlin
Så klokt, så sant, så fint!!!
2008-06-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
såå sant.....
tänk om VI bara ville fatta det oxå!!!
kb
2008-06-15

  Havsbris
så är det,

alla är lika unika
som jag brukar
säga,
ingen idé att inte
kunna bara vara,,,

vad annars är man?!
våra egen identitet
kan inte raderas pga
andra, aldrig i livet!!
Förnedrande bara att
tänka på det; fängslad
i egen kroppen?? NÄÄ!!

Fina ord!!
2008-06-15

  Carola Zettergren
Kloka ord!!!
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
sanna fina ord och tåls att höra om och om igen!
2008-06-15

  Lejonhjärtas poesi
Oj här nickar jag och håller igenkännande med, bravo!
2008-06-15

  anits VIP
Tack för dom orden
det är så det ska vara
2008-06-15

  mare VIP
...precis, så ska det vara !
2008-06-15

  * Ammi *
alltid lika viktigt att påminna sig om detta!
2008-06-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt uppmuntrande och insiktsfullt skrivet.
2008-06-15

  Fånga dagen
Ja det var verkligen en bra text den är sannerligen sann
Bravo:)
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic