Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är härlig



glad mun
glada ögon
varma kramar

han satsar allt
på ett och samma

hans en kung
mitt en joker




Fri vers av danshäxan
Läst 560 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan