Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljusets sken

Du knackade in min stenhårda yta

utan ett enda slag

Du fick själens lejon att sluta ryta

med kärlekens lag...

 

Du löste upp den inre kaotiska sörjan

tvättade av sårens salt

Släppte motvilligt in dig till en början

nu delar vi allt...

 

Vältrar mig i lycka över vad jag nu vet

att jag är din ädelsten

Din sanning har blivit min verklighet

möt mig i ljusets sken...

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-16 11:21



Bookmark and Share


  Cadena
En väldigt vacker dikt - enn applåd till dig du ädelsten.
2008-07-20

  Bibbi VIP
Ja: \"Då skall ljus bryta fram för Dig såsom en morgonrodnad, och Dina sår skall läkas med hast, och Din rätt skall gå framför Dig och Herrens härlighet följa Dina spår\". Jes. 58:8 men obs det finns två villkor i de två föregående verserna 6,7
Applåd och bokmärke.
2008-06-16

  Modesty73
Vackert och fulländat av en sann poet!!
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Briljant!
Lysande!
Sanningen frigör!
(Joh 8:31-32; 1 Kor 13:6)
2008-06-16

  mare VIP
..så ljuvlig.....kärlekens lag.....helt fantastiskt !
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O