Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att lida av social Fobi


Satan satan satan jag går helt naken
På gatan igen
Mardrömmar mardrömmar

Mitt ansikte,

Sitter i en rävsax och det är alla era ögon.




Fri vers av isidore
Läst 1073 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2008-06-16 11:50



Bookmark and Share


  korrigerad
bra beskrivet! ibland får man verkligen en oerhörd panik av gator och människor.
2008-07-28

  aftermath
en förbaskat viktig text om ett funktionshinder som väl kan jämnställas med svår sjukdom
inget att raljera om på något vis
här gör du antagligen många en tjänst att känna igen sig i
men detta är behandlingsbart och bör tas på allvar
fint illustrerat!
2008-07-23

  Ordregnspoeten
Lika hemskt som socialens rävsax som så många tvingats in i. Man känner sig fattig och avklädd, illa ansedd. Du skriver bra som vanligt och nakna är vi alla under kläderna.
2008-07-22

  Tess the mess
Den här dikten fångar verkligen exakt hur det känns när man är rädd för människor. Det var länge sen jag läste den men insåg igen att den är väldigt sann. Kanske just för att det känns lite så idag.
2008-07-22

  To
Riktigt bra beskrivet. Så tacksam jag är som slipper leva med social fobi. Tack för din omskakande förklaring.
2008-06-21

  Carlita
aj, denna gör ont. spännande upplägg. du får mig att eftertänksamt blunda.
2008-06-17

  Ola Rydberg
tungt som fan
2008-06-17

  mayhem and order
hejja...hejja...en av fem idag...en av fem.
fick läsa med en dags mellanrum för att klara kommentar.
sitter som tvångströjjorna den här!
2008-06-17

  Inkarasilas
Rätt jäkla perfekt, äter upp en, sitter fast.
2008-06-17

    StinusFinus
hm, det var också en beskrivning...det är väl så du känner förmodar jag, modigt att våga skriva om det ändå.
2008-06-17

  inutimonster
tyckte du fångade social fobi helt perfekt i dina ord.
2008-06-16

    Trast
Snyggt. Om att göra skönhet av social fobi.
2008-06-16

  Maria Zena Viklund
den här var stark och smärtsam man kan riktigt känna hur man sitter fast i rävsaxen, bra beskrivet!
2008-06-16

  Tess the mess
Stanna inne.
Människor är bara hemska ändå.
Oftast.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore