Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske




Vem vet

kanske väntar

en bättre värld

på mig



Vem vet

kanske

i den världen

ska det bli plats

för Dig och Mig



Vem vet

Vem vet .......




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-16 12:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
varm och försiktigt hoppfull. fint!
2008-06-16

  * Ammi *
ja och medan vi väntar och längtar gör vi så gott vi kan!
vackra rader!
2008-06-16

  Havsbris
Ja, inget vet,
men kostar inget att
tänka positivt och
drömma...

drömmer finns för att
kunna verkligas, din
önskning är redan halv
verkliheten, det finns
inom dig, ödet redan
skrevs, och vi är alla
en del av det.

det bästa i världen
till sig vännen, vad som
helst det som ska din
ingen ska ta ifrån dig...
2008-06-16

    Ken Cassel
Jag vet att man kan styra lite själv av sitt öde så länge man kan hålla sig själv till sina ideal och prinsiper
Och inte utsätta sig av allt för mycket negativitet
Kanske
Kanske inte
Vem vet bättre än du

kramar
2008-06-16

  charlotte hedendahl
Vacker längtan!
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Gör den det så vet du det.
Rom 8:15
2008-06-16

    Lindizz
Mycket vackert!
2008-06-16

  anits VIP
Underbart vackert
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP