Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände mig ganska tom.. fast tydligen inte för tom för att skriva. Skriven den 15/6-08


Tomhet

En mörk himmel
En ljus himmel
Egentligen spelar det ingen roll
bara olika tid på dygnet
En tom blick
Ett tomt hjärta
Tårar som rinner




Fri vers av Cicki
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 12:17



Bookmark and Share


  kaldorei
den var fin =)
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki