Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borta död död död död är det någonsin för sent?


sorg över att vara lycklig

när någon som varit allt
plötsligt får sitt liv avklippt
inser man själv
varför man borde ta vara på tiden,
leva i nuet
och säga det man vill få sagt

istället sitter man där,
bankar in de sprutande känslorna på ett tangentbord,
tycker synd om sig själv
och hoppas
att detta, som allt annat,
kommer lösa sig

men vad gör man
dagen då ödet trampar snett
och saker inte går som man tänkt sig

vad gör man
när det är för sent?




Övriga genrer av fidelity
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint, jättefint
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

fidelity