Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet och tystnaden dödade vår kärlek





Jag brukade säga till Dig:

Tystnaden

och

Ensamheten

är två trevliga ställen

att besöka


men


Två dåliga ställen

att

stanna på


MEN


Du lyssnade inte på mig


Du älskade mer ensamheten än mig

Du älskade mer tystnaden än mig


NU


Du glider ifrån mina händer

och

inget kommer stoppa dig

inte ens

din kärlek till Mig



Du glider ifrån mig

och

inget kommer stoppa dig

inte ens

din kärlek till Mig



Du glider ifrån mitt liv

och

inget kommer stoppa dig

inte ens

din kärlek till Mig



Inte ens

mer

din kärlek till Mig



Inte ens

mer

min kärlek till Dig


Min kärlek till Dig ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 334 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-16 15:05



Bookmark and Share


  wellness tina
av respekt o styrka vill du lämna o låta han leva
utan dig om han nu blir lyckligare

du är en ängel.
2008-06-18

    mr cloud
gud, vad fint !
jag tkr du borde ge ut en bok med dikter som
du skrivit !
du skulle bli rik !
kramar \'
2008-06-17

  Fånga dagen
Men vad sorgligt och lessamt men starkt skrivet är det nått som händer just nu ?
kram
2008-06-17

  karenina VIP
dina ord berör.
2008-06-16

  mare VIP
..mycket vemodig.........
2008-06-16

  friheten
Du borde ge ut dina dikter i en bok. Du är BÄST Stela!
2008-06-16

  Kalle.O
Tröstlöst...
2008-06-16

  Havsbris
Vemodigt och sårbar
situation,
lånf från ögen lång
från hjärtat, säger
många; jag tror att
avståndet gör mig
att vill ha mer och
starkare...

ändå måste man veta
var gränsen är och var
vill vi gå...
Finns kärlek, så ska
inget eller ingen bli orsak
för att bortglömma!
Om känslor försvinner
då var de inte så sanna
som det skulle och inte
för det, värd att kämpa
för...
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic