Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl min vän





Det var ödet

som gjorde

att Du kom

igen i mitt liv


ÖDET ville

att vi skulle

mötas igen


ÖDET ville ...


I ditt hjärta

växer nässlorna

som brände mig

för länge sedan


som brände mig

igen

och

igen


MEN


Jag lärde mig skilja

verkligheten

av

drömmen


Kanske

i en bättre värld


Kanske

i en bättre tid



Kära Gud

om

min kärlek till honom

gör honom ont


Hjälp honom

att

glömma mig


och


mig

att

glömma honom



Farväl min vän

Farväl ....





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 551 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-06-16 17:10



Bookmark and Share


  wellness tina
jag förstår dina ord
exakt

applåder
2008-06-18

  Carola Zettergren
I ditt hjärta växer nässlorna...mycket snyggt formulerat!!!Applåd!!!
2008-06-17

  jojanni
Ojoj, jaa tänk att man nästan kan älska varandra till döds. Vackert skrivet om smärtsam kärlek och *gråt* avsked...
2008-06-16

  karenina VIP
smärtsamt och känslosamt.
2008-06-16

  Quasimodo
Så mycket smärta och sorg i möte och avsked !!!
2008-06-16

  Havsbris
...I ditt hjärta

växer nässlorna

som brände mig

för länge sedan


som brände mig

igen

och

igen
....

OJOJ det var suverän skriven!!
vilken tavla, så smärtsam som
ont från växterna...

bränn de tillbaka!!! man har
sina gränser för att orka
smärtan... ingen heder där, när
man krossa andras hjärtat på
det sätt... FY!! Sådana vill jag
bara slå blå!!
2008-06-16

  Elaine.S VIP
Kärlek som sårar men ändå söker sig till varandra...
2008-06-16

  mare VIP
.....sorglig.....om kärlekens farväl..........
2008-06-16

    GaiaKaja
jättefin!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic