Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Du är för mig en slöja av dimman,
en pust av vinden

närvarande, flyktig

dimman är inte greppbar,
vinden kan ingen hålla kvar

Och du,
låter ingen komma dig nära...




Övriga genrer av tanto
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-07-04 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto