Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än så länge


Än så länge bara vi,
måsarna
och en hund som skäller på avstånd

Än är sanden lite kylig mot mina tår,
klippan sval mot mina lår,

men din hud genom tröjan känns varm
och långt borta spelar någon

\"För kärlekens skull\",

Än så länge bara vi,
måsarna
och den oersättliga tiden...




Övriga genrer av tanto
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-07-04 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto