Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag bli ...




Du som har ett hjärta

av järn


Du som dödade vår kärlek

med dina kalla

och

snåla ord


Våga inte komma

i mitt liv igen


Har mig på ditt samvete

Har mig på din själ

Har mig på ditt hjärta

Har mig

Har mig ....


Hur kunde jag bli så blind

trots att

jag hade ögon


Hur kunde jag bli ....




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 381 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-17 10:38



Bookmark and Share


  Havsbris
kärleken är blind,
och det ska om
för bra orsaker,
ingen ska lida
för kärlek, den
vackraste av alla
känslor...

kärleken är lycka,
allt livet har för
mening, annars
är det inget...
Man ska lida tillsammans
som älkar varandra,
resten är sjukt!!

kram
2008-06-17

  Fånga dagen
Ja den här texten är stark och jag känner igen mig i den
hur kunde jag tänker på mitt ex då
kram
Anna-Karin
2008-06-17

    StinusFinus
Oj oj, han måste betytt mycket för dig..all denna energi du lägger ner på honom. Vackert som vanligt.
2008-06-17

    ingvar VIP
Nej, ibland undar man varför man hade ögon, som ej såg..
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic