Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö aldrig min vän





Dö inte

i förtid

min vän


Jag vet det


för att

Jag dog

för länge sedan ...


Dö inte

min vän


Inser Du inte att fysisk död inte är verklig död


för


Det är värre

att leva

och

ändå

vara död inuti


Jag vet det

för att

jag dog

för länge sedan


Dö aldrig min vän




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 421 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-06-17 12:25



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2008-08-12

  Havsbris
alla ska dö när tiden
kommer, inget att göra
emot det...

ödets liv och livets
öde!!

Och när själen lämnar
kroppen, finns de vi älskar
alltid inom, de dör aldrig!

kram ;o)
2008-06-18

  Heiven
fint stela
2008-06-17

  Nasrin
Vackert!
2008-06-17

  Carola Zettergren
En sorts död...bra poetat!!!
2008-06-17

    Mr.painter
Så sant. braaaaa
2008-06-17

  ¤Anne¤
jag tycker verkligen om denna dikten
denna borde läsas av fler
2008-06-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

En vemodig dikt, kanske är det så att bara det levande skalet kan vara kvar, den inre är dött... Hemsk tanke! Bra, tycker Fredrik
2008-06-17

  anits VIP
vackert vemodigt och ödmjukt
2008-06-17

  Quasimodo
En ödmjuk och fin vädjan !!!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic