Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovetandes om att man styrs tills man dör

ett moln lyfter
det ser så snyggt ut
den har sin egen vilja
slingrar sig upp i luften och försvinner
den går också ner i dig
i små gångar svävar den fram
förlamar allt i sin väg
det ser så snyggt ut
det får livet att skynda
det är dyrt
men det ser snyggt ut
man ser viktigt ut
man väntar på någon men ingen märker det
man är upptagen och på ett sätt utstrålar man \"jag klarar mig själv\"
å vad det ser snyggt ut
i andras ögon är man nog ganska ful
man ser dum ut
har ingen egen vilja
man dedikerar sitt liv åt personer som tjänar på din ohälsa
sen
när det väl händer
när man väl kommer på det
då kan det vara för sent
tänk om mina celler redan nu fortsatt dela sig
i all oändlighet
tills hela jag är en stor klump
tänk om det är så
tänk





Övriga genrer av fakeheaven
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-06-17 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven