Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur stort är ett dra-åt-helvete-kapital?


20:-

Hur stort är ett dra-åt-helvete-kapital?
Jag kommer ihåg att vi diskuterade det en gång på jobbet.
Det kapital som man anser sig behöva,
innan man har råd att be vem som helst dra åt helvete,
om det skulle behövas.
”Några hundra tusen”, sa någon.
”Någon miljon”, tyckte en annan.
För mig har det alltid räckt
med pengar till bussen.




Fri vers av Gunilla Dahlgren
Läst 276 gånger
Publicerad 2008-06-17 15:27



Bookmark and Share


    kawaiicookieuwu
vad ska man med pengarna till?
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Tur att tjejen jag hjälpte med en tjuga till bussen hem inte var på fel humör...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Dahlgren

Senast publicerade
20:-
* Se alla