Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lurad till att sakna

man hade det bra
man hade det underbart
man vill ha det igen
med samma person
man lurar sig själv
man tvingar sig själv till att tro att känslorna fortfarande finns
istället för att längta till framtiden så saknar man
till då man hade det bra och underbart




Fri vers av fakeheaven
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-06-17 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven