Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bill Hicks klokheter

 

Bill Hicks, amerikansk stå-upp-komiker och musiker, blev endast 32 år.

"...All materia är endast energi nedskuren till en långsam svängning; vi är alla ett medvetande som upplever sig själv subjektivt; det finns inget sådant som döden, livet är endast en dröm, och vi är fantasin om oss själva."

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-17 16:09



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Bra och enkel formulering
2008-06-19

  Kalle.O
Klockren!
2008-06-19

  Lola
“I don\'t mean to sound bitter, cold, or cruel, but I am, so that\'s how it comes out.”

Bill Hicks är en av mina främsta förebilder, tillsammans med Hunter S. Thompson.

Jag håller med nedanstående kommentar angående att han var filosof i första hand och använde sig av humor för att sprida sina teser.
Jag har aldrig skrattat så mycket som när han körde sin \'PLY FROM THE FUCKING HEART!\'!

Detta Hicks-citat är väl essensen av min egen övertgelse: “Life is only a dream and we are the imagination of ourselves.”
2008-06-19

  Carola Zettergren
Tack för den!!!!!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind