Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det igen Säg det igen



Säg det igen

Säg det igen

Säg det igen

När du är nere i vattnet
Där blommorna lyser solen röd
Av känslor i snöbad

Säg det igen

Säg det igen

Säg det igen

Sista timmen slagen
Kunde inte andas
Luften sluten ur strupen stängd

Säg det igen

Säg det igen

Säg det igen

Sista gången andan var i luften
Leende tankar badar i champagne
Lakan av virade känslor i tidlös evighet

Säg det igen hjärtats ord
I paket från härliga Lingon land
Säg det igen det du vet
Som inte hörs

Säg det igen

Säg det igen

Säg det igen







Fri vers av Mr.painter
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-17 16:39



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
jag tycker upplägget i denna, vacker så vacker
2008-06-20

  friheten
Väldig bra!
2008-06-18

  Sladjana Zubcevic VIP
V A C K E R T
2008-06-17

  mayhem and order
Fasen du , det här var snyggt bara att se på och läsningen; jo tack den smakade. MUMS!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter