Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du


du
är lite som
ett barndomsminne

när man lekte hos farmor och farfar
på gräsmattan bakom huset
där alla nytvättade lakan hängde
sprang vi runt, jag såg
någons skugga

synlig
för att sedan
vara borta




Fri vers av Simmerskan
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 18:57



Bookmark and Share


  aol
underbart
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan