Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsvisdom - text

Barnbarnet -20 år gammal- säger- \"ja, man kommer ju in i sådana där perioder\", när jag berättar om mitt idoga poetande. Så huka er- poeter, nu är vi \"periodare.\"
Alkoholisten- periodaren utfrågas: \"hur långt är det mellan perioderna? \" - \"nja, sisådär en tjuge minuter\"!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-17 18:08

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Då Björn, har jag något att se fram emot;-)) Finns det terapi mot terapin, månne?En Björn-kram på namnsdagen!
2008-06-18

  Björn Nilsson VIP
Vissa lyckas bryta sig ur beroendet i samband med tilltagande ålder - andra verkar ständigt vara fast. Kanske någon terapi kan hjälpa?
2008-06-18

    papillon
Förfärligt, vilken lastbarhet! Själv är jag noga med 12-timmarsregeln.....
2008-06-17

    ej medlem längre
Min första poet-period (knappt tre månader) har väl inte tagit slut än, så jag vet inget om längden på det eventuella uppehållet ...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP